Cautare

1339 de rezultate pentru "asociatia cultul eroilor" (3.17 secunde)
“In cazul in care nu va lua nici o decizie, nici de schimbare a celor pe care domnia sa i-a investit, nici de schimbare a celor care sunt vinovati de sangele eroilor din decembrie 1989, atunci nu avem altceva de facut decat sa pichetam Palatul Cotroceni si, daca va dori domnul presedinte, vom avea o discutie cu dansul“, a declarat Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie.
Contestarea sau defaimarea in public a Eroilor si Martirilor Neamului, precum si a traditiilor si simbolurilor istorice ale Romaniei se sanctioneaza cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani, au decis ieri deputatii, care au stabilit aceeasi pedeapsa pentru negarea publica a Holocaustului.
Bulevardul Eroilor, Piata Marasti si Piata Flora, in cartierul Manastur. “Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece.
"U"-istii se vor intalni astazi, de la ora 18:00, pe Bulevardul Eroilor, sloganul fiind "Pentru numele lui U:
Basarab 1 si 2, Constantin Brancoveanu, Dristor 1 si 2, Eroii Revolutiei, Eroilor, Gara de Nord 1 si 2, Grozavesti, Izvor, Lujerului, Mihai Bravu, Obor, Petrache Poenaru, Piata Iancului, Piata Muncii, Piata Romana, Piata Sudului, Piata Unirii 1 si 2, Piata Victoriei 1 si 2, Politehnica, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tineretului, Universitate.
Casa se trage din legendarul Regele Grey, din Era Eroilor. Legenda spune ca acesta stapanea nu numai in Insulele de Apus, ci si marea insasi, luand de sotie o sirena.
Acestea vor circula pe sensul spre Eroilor, de la intersectia Str. Mircea Vulcanescu/Bd. Dinicu Golescu, prin Bd. Dinicu Golescu, Str.
Se va acorda suma de 395000 lei noi pentru modernizarea strazii Eroilor din Techirghiol, cea care asigura accesul la Centrul-pilot de servicii comunitare pentru persoanele cu handicap si formare de personal.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si deputatul Gelil Eserghep se afla, in aceste zile, la Bistrita Nasaud, unde au fost invitati, de autoritati, sa participe la o serie de manifestari prilejuite de Inaltare si totodata de Ziua Eroilor.
Nutritionistul a participat la concursuri tematice - Ziua Regalitatii, Ziua nationala a eroilor, Iisus si apostolii sai, Ziua nationala a veteranilor de razboi, Constantin Brancusi, Ziua Internationala a Dansului, a frecventat biserica puscariei si a scris articole pentru revista Sport si Sanatate.
Ca tabloul intimplarilor hazlii sa fie intregit, presedintelui Emil Boc i s-au cerut, din partea unui batrin din sala, doua tunuri pentru a completa un monument ridicat in cinstea eroilor cazuti in Primul si Al Doilea Razboi Mondial.
Evenimentul avea, pe de-o parte, menirea de a aminti tuturor de jertfa eroilor de la Timisoara si Bucuresti pentru libertate, progres si prosperitate, dar si sa atraga atentia asupra unor idealuri si nazuinte ale Revolutiei care, nici dupa 17 ani, nu s-au implinit.
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea a cerut, joia trecuta, Parchetului Tribunalului Vrancea sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Mausoleul Eroilor din Marasti, existand suspiciuni ca ramasitele pamantesti ale acestuia ar fi fost luate de un grup de militari in 1979.
Reincarnarea grobiana a tuturor eroilor pe care i-a avut neamul romanesc a renuntat insa in ultima clipa sa vina la Constanta, pentru ca procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva sa pentru dare de mita.
In cea de-a doua zi a vizitei, Tadici va depune o coroana de flori la Medgidia, unde se afla Monumentul eroilor sarbi - spun autoritatile locale -, dupa care este asteptat sa viziteze Portul Constanta, unde va avea o serie de discutii cu oficialii locali, dupa cum ne-a declarat Ioan Balan, directorul APC.
Manifestatia pasnica, organizata de ONG-ul "Forumul pentru adunare civila", a strans simpatizanti ai partidelor de dreapta si de extrema-dreapta, mai ales membri ai Garzii maghiare, in Piata Eroilor.
Manifestatia pasnica, organizata de ONG-ul "Forumul pentru adunare civila", a strans simpatizanti ai partidelor de dreapta si de extrema-dreapta, mai ales membri ai Garzii maghiare, in Piata Eroilor.
El a salutat pozitia UDMR care s-a delimitat de pozitia radicalilor maghiari, felicitandu-i pe liderii acesteia ca au avut grija ca toate ceremoniile de la 15 martie sa fie un omagiu adus eroilor Revolutiei maghiare.
In acest fel, le vom da o veste buna familiilor celor cazuti la datorie si supravietuitorilor din Decembrie 1989, iar Dvs veti putea sta cu fruntea sus atunci cand veti participa la ceremoniile de comemorare a eroilor din Decembrie 1989.'
Marti dimineata, pe ora 11.30, el a fost in schimb filmat in zona Eroilor, la volanul unui autoturism Dacia Logan de culoare argintie, care se indrepta catre Palatul Cotroceni.
google-analytics.com